Escenaris de la dictadura franquista a Ciutat Vella

  15,00 €
  Impostos inclosos

  La dictadura de Franco va ser, després de la portuguesa, la més llarga de l'Europa occidental al segle XX. Un règim que va durar quaranta anys i que va intervenir en tots els aspectes de la societat, per força va haver de deixar un impacte profund en la ciutat de Barcelona i els seus habitants. A través d'aquest itinerari descobrirem un període clau de la història recent de la ciutat, sense el qual no es pot entendre la Barcelona d'avui.

  Passejarem per Ciutat Vella per conèixer alguns dels edificis i monuments vinculats al període franquista. Coneixerem l'etapa dictatorial des de l'entrada de les tropes franquistes el 1939, passant per les visites de Franco a la ciutat, els Fets del Palau de la Música o la manifestació de capellans. 

  Ja és hora que comencem a parlar, també d'aquest període, tot passejant pels carrers de la nostra ciutat, així que us convidem a venir!

  Aquesta visita la impartirà el Josep Grau. Llicenciat en Història per la UB i doctor en Història per la UPF. És professor de la UOC i del centre universitari IES Abroad Barcelona. Ha treballat com a guia d'itineraris històrics per a la UOC i per al Museu d'Història de Barcelona.

  FRANCOVELLA

  Especificacions de la ruta

  Barri
  Ciutat Vella
  Temàtica
  Història
  Durada
  2h
  Quantitat
  Fora d'estoc

  No te visites programades
    Menors

  Els menors fins a 10 anys no paguen.

    Temps

  En cas de pluja, la visita es farà igualment. Si no ens agafa una gran tempesta!

    Anul.lació

  Ens reservem el dret d'anul·lació fins a 24h abans de l'inici.

    Expliqueu-nos

  Totes les vostres aportacions seran benvingudes!

    Gaudeix

  És molt important venir, gaudir del barri i passar una bona estona.

  Més passejades